De Praktijk

Acupunctuur TCG Venlo is een praktijk in Chinese acupunctuur met een speciale focus op hormonale klachten bij vrouwen en mannen en de behandeling van pijnklachten en stress.

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) heeft een positieve invloed op uw gezondheid en vitaliteit. Het zorgt ervoor dat de energie stroomt zoals deze hoort te stromen. Hierdoor verbetert uw natuurlijke weerstand, verhoogt uw pijngrens en stimuleert het uw levenslust.

De kracht bij acupunctuur in het bijzonder zit vooral in het zelfgenezend en zelfregulerend vermogen van het lichaam en kan een rol van betekenis spelen zowel preventief als bij acute of chronische klachten.

Het beste uit twee werelden: de grenzen vervagen tussen oosterse en westerse geneeskunde. Meer en meer reguliere artsen en fysiotherapeuten gebruiken bijvoorbeeld acupunctuur als aanvulling op hun standaardmethodes. De waardering voor de theoretische basis en de  loso e achter Traditionele Chinese Geneeskunde groeit met de dag en de mening over deze complementaire geneeskunde is al lang niet meer zo zwart-wit als vroeger.

In de praktijk voor acupunctuur TCG Venlo worden een breed scala aan aandoeningen behandeld. Denk u hierbij aan hoofdpijn, migraine, astma, hooikoorts, sportklachten, gewrichtspijnen, slapenloosheid, onrust, vermoeidheid, burn-out, incontinentie, darmproblemen en overgewicht.

Door het volgen van specifieke bijscholingen heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van vrouwenklachten. Denkt u aan overgangsklachten, menstruatieproblemen, borstaandoeningen, begeleiding bij IUI/IVF/ICSI, zwangerschapsklachten en postnatale problemen.

TCG is geschikt voor iedereen die op een natuurlijke manier zijn of haar lichaam en geest wil onderhouden. Of als aanvulling op de reguliere geneeskunde om lichamelijke en/of geestelijke klachten te verminderen of weg te nemen. Ook mensen die geen medicijnen willen of kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij zwangerschap, vinden een geschikt alternatief in TCG. Er is geen sprake van bijwerkingen.

†Door mijn ervaring in het behandelingen van deze aandoeningen ervaren de meeste patiŽnten een aanzienlijke verlichting van hun klachten.

Qisan Praktijk voor Acupunctuur - Acupunctuur TCG Venlo

HOME

DE PRAKTIJK

INDICATIES

CONTACT

SANDRA LUIJPERS

NIEUWS

LINKS

Tekstvak: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_gH3MhDo73H7Ts1V9oefI7SCAvNZW0ARbIHUhku7Gsgx-xsnD

Venlo-Blerick:

Medisch Centrum Galenus
Averbodestraat 2
5921 ES Venlo-Blerick